©2010  Toate drepturile rezervate.
Baza materiala
Laborator INFORMATICĂ
Cu o capacitate de 36 locuri si o suprafață de 76 mp. Sala este dotată cu internet wireless, 32 sisteme model PC desktop cu lucențe de windows 10 și office 2019, laptop, videoproiector, tablă Smartboard și Whiteboard, router și 12 corpuri de iluminat.
Laborator DIGITALIZAREA AGRICULTURII
(Modelare și simulare, Analiza tehnico-economică, Managementul producției)
Cu o capacitate de 36 locuri si o suprafață de 80 mp. Sala este dotată cu internet wireless, 32 sisteme model PC desktop cu licențe de windows 10 și office 2019, laptop, videoproiector, tablă Whiteboard, router și 9 corpuri de iluminat.
Laborator MICROBIOLOGIE și TEHNOLOGIA CONSERVĂRII și PRELUCRĂRII PRODUSELOR AGRICOLE
Cu o capacitate de 40 locuri și o suprafață de 110 mp. Sala este dotată cu o tablă Whiteboard, 9 corpuri de iluminat, biuretă automată, omogenizator, aparat soxhlet, distilator, evaporator, balanță digitală și analitică, centrifugă, ph-metru, spectrofotometru, etuvă, agitator magnetic, pompă de vacuum, balanță de umiditate, rotor angular, baie apă termostatată.
Amfiteatru 1
Cu o capacitate de 120 locuri și o suprafață de 160 mp. Sala este dotată cu internet wireless, router, proiector, laptop, 2 table Whiteboard, mixer amplificare cu 2 boxe 200w+microfon, 2 aparate aer condiționat.
Amfiteatru 2
Cu o capacitate de 90 locuri și o suprafață de 100 mp. Sala este dotată cu internet wireless, proiector, laptop, 2 table Whiteboard și aer condiționat.
Laborator AGROCHIMIE și PEDOLOGIE
Cu o capacitate de 35 locuri și o suprafață de 70 mp. Sala este dotată cu tablă Whiteboard, laptop, proiector, ecran de proiecție, switch internet, 9 corpuri de iluminat, dulapuri prezentare materiale laborator, trusă testare proprietăți apă, balanță digitală, termohigrometru.
Sală seminar (sala 4)
Cu o capacitate de 35 locuri și o suprafață de 70 mp. Sala este dotată cu tablă Whiteboard, laptop, ecran de proiecție, proiector, switch internet, 9 corpuri de iluminat, dulapuri prezentare materiale laborator.
Laborator BOTANICĂ și TEHNOLOGII AGRICOLE (sala 5)
Cu o capacitate de 35 locuri și o suprafață de 70 mp. Sala este dotată cu tablă Whiteboard, laptop, ecran de proiecție, proiector, switch internet, 9 corpuri de iluminat, dulapuri prezentare materiale laborator, aparat multifuncțional testare (ph, umiditate, temperatură sol, luminozitate), refractometru, balanță Kern, microscop, umidometru, termohigrometru, penetrometru, sondă prelevare probe cereale.
Sală seminar (sala 6)
Cu o capacitate de 35 locuri și o suprafață de 70 mp. Sala este dotată cu tablă Whiteboard, laptop, ecran de proiecție, proiector, switch internet, 9 corpuri de iluminat, dulapuri prezentare materiale laborator.
Sală seminar (sala 7)
Cu o capacitate de 35 locuri și o suprafață de 70 mp. Sala este dotată cu tablă Whiteboard, laptop, ecran de proiecție, proiector, switch internet, 9 corpuri de iluminat.
Sală seminar (sala 8)
Cu o capacitate de 30 locuri și o suprafață de 70 mp. Sala este dotată cu tablă Whiteboard, laptop, ecran de proiecție, proiector, router wireless internet, 9 corpuri de iluminat si 10 sisteme informatice desktop.
Amfiteatru 3
Cu o capacitate de 70 locuri și o suprafață de 100 mp. Sala este dotată cu tablă Whiteboard, laptop, ecran de proiecție, proiector, router wireless internet, 12 corpuri de iluminat.
Biblioteca
Cu o suprafață de 52 mp., dotată cu 1300 volume de specialitate.
Biblioteca
Cu o suprafață de 80 mp., dotată cu 1500 volume de specialitate.